Conductancia del mesófilo al CO2:Mecanismos y evolución
BFU2011-23294
Jaume Flexas Sans
2012-2014
Grups Competitius Biologia de les plantes en condicions mediterrànies.
60/2011
Hipólito Medrano Gil
2012-2014
Estudio sanitario, preservación y caracterización de variedades minoritarias de vid en Baleares. Confirmación de genotipos únicos mediante la aplicación de marcadores moleculares. Recuperación sanitaria de genotipos infectados mediante técnicas de biotecnologia.
RTA2010-00118-00-00
Josefina Bota Salort.
2010-2013
Análisis de Implantación de Innovadoras Cubiertas Ecológicas en tejados y paredes de grandes urbes de clima mediterráneo.
IPT-2011-1017-310000.
Hipólito Medrano
2011-2013
Finançat per : Ministerio de Ciencia e Innovación, Gobierno de España.
Apoyo a la producción y manejo de cacao ecológico como alternativa de desarrollo sostenible en la comunidad indígena Kelekera del distrito rural de Zongo, Municipio de la Paz (Bolivia)
Javier Gulías
01/11/2013-30/09/2014
Factores que regulan los balances de agua y carbono en vid. Modelización.
AGL2011-30408-C04-01
Hipólito Medrano
2011-2014
ERA-NET SUDOE. Variability of water use efficiency in grapevines. Proyecto Baleares-Lisboa
Ijsbrand Krame
Optimization of perennial grasses for biomass production in the Mediterranean environment.
FP7-KBBE-2011-5
Javier Gulías León.
2011-2015
Documentación, caracterización y racionalización del germoplasma en vid prospectado conservado en España. Creación de una colección nuclear española.
RF201 240027-C05-03
Gregorio Muñoz
2012-2015
Sost-Wine INNPACTO Desarrollo de sistema ultrasónico no invasivo para la caracterización del campo del estado hídrico de la vid para la optimización de su riego
IPT 2012-1022-310000
Hipólito Medrano
2013-2015.
Millora de la sostenibilitat de la producció agrària a l’altiplà Bolivià (municipis de Tiahuanacu i Laja): Eficiència amb l’ús de l’aigua i dels nutrients
Javier Gulías
01/11/2014-30/09/2015
OPTIMA. Optimization of Perennial Grasses for Biomass Production: Nº 289642 FP7-UE
Javier Gulías León
2011-2015.
Seguiment demogràfic i genètic de les poblacions d’Apium Bermejoi
Joan Rita Larrucea
2015-2016
ERA NET SUSFOOD. Sustainable food production and consumption. Programa Europeo
Carme Garau
2012-2016
TOMDRO, Tomatoes for drought: new insights from landraces and wild relatives.
AGL2013-42364 R
Jeroni Galmés
2014 - 2016.
CONVENI :La UIB col.labora amb Franja Roja SL, per desenvolupar programes d’investigació entorn a la indústria alimentària
Juliol 2015.
CONVENI: La UIB col.labora amb l’empresa Planet Horizons Technologies SA per estudiar el tractament eletromagnètic de sistema de reg
2015 i en endavant.
Incremento de la eficiencia en el uso del agua en Vitis vinifera L. Bases genéticas y fisiológicas para una mejor adaptación al cambio climático.
RTA2013-00068-C03-03
Josep Cifre
2014-2017
Les varietats minoritàries de vinya de les Illes Balears: recuperació i sanejament de varietats, identificació morfològica i molecular.
FOGAIBA AIA03/15.
Hipólito Medrano
2015-2017
Inici 07/02/2016 Finalització: 8/02/2018 (Ajudes per a la investigació agrària desenvolupada pels centres de recerca, 2015) 84.200 euros. Financiamiento FOGAIBA y la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient Agricultura i Pesca.
WATBIO 7th Framework Programme, acknowledgement or receipt of proposal.
FP7-311929.
Jaume Flexas
2012-2017
Aproximación multimetodológica para la conservación de Euphorbia fontquerinana, un endemismo de la isla de Mallorca en Peligro Critico de Extinción. Amb el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministeri per a la Transició Ecològica
Joana Cursach
2018-2019
Utilitzem cookies en la nostra web per a oferir-te una experiència més rellevant en recordar les seves preferències i visites repetides. En fer clic a "Acceptar totes", consents l'ús de TOTES les cookies. No obstant això, pots visitar "Configuració de cookies" per a donar un consentiment controlat.
Aquest lloc web utilitza cookies per a millorar la seva experiència mentre navega pel lloc web. D'elles, les cookies classificades com a necessàries s'emmagatzemen en el seu navegador, ja que són essencials per al funcionament de les funcions bàsiques del lloc web. També utilitzem cookies de tercers que ens ajuden a analitzar i comprendre com utilitza vostè aquest lloc web. Aquestes cookies s'emmagatzemen en el seu navegador només amb el seu consentiment. També té l'opció d'excloure's d'aquestes cookies. No obstant això, l'exclusió d'algunes d'aquestes cookies pot afectar la seva experiència de navegació.